Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال کشورمان در دومین بازی تدارکاتی پیش از جام جهانی 2022 قطر قرار است در تاریخ 21 خرداد ماه در کشور کانادا به مصاف تیم ملی اکوادور برود.

تیم ملی اکوادور در جام جهانی 2022 قطر حاضر است و باید در گروه اول با میزبان و تیم‌های سنگال و هلند دیدار کند.

این تیم در رنکینگ چهل و ششم جهان حضور داشت و جزو قرعه‌های سخت در سید چهارم جام جهانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها چهارمین دوره خود در جام جهانی را تجربه می‌کنند. اولین دوره آنها به 2002 بازمی‌گردد و تاکنون توانسته‌اند در جام‌های جهانی 2006، 2014 و 2022 حاضر شوند.

بهترین عملکرد آنها در جام جهانی 2006 آلمان رخ داد که به جمع 16 تیم پایانی رسیدند و مقابل انگلیس با گل دیوید بکام شکست خوردند و حذف شدند.

اکوادور در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 قطر در آمریکای جنوبی عملکرد خوبی داشت و تا مدت‌ها پس از برزیل و آرژانتین سومین تیم برتر این رقابت بود اما در بازی‌های آخر به دلیل تساوی مقابل برزیل، آرژانتین و شکست عجیب مقابل پاراگوئه به رده چهارم رسید و به این شکل به جام جهانی صعود کرد.

اکوادور توانست با پیشی از تیم‌هایی مثل پرو، کلمبیا، شیلی و پاراگوئه راهی جام جهانی شود و چهارمین تجربه خود را به ثبت رساند.

این تیم اکنون با مربیگری گوستاوو آلفارو هدایت می‌شود. سرمربی 59 ساله اهل کشور آرژانتین که سال 2020 با بوکاجونیورز قهرمان لیگ این کشور شد.

آنها در نوک خط حمله «انر والنسیا»، مهاجم فنرباغچه را در ترکیب دارند. بازیکنی که در 70 بازی 35 گل زده و آمار هر 2 بازی یک گل را به ثبت رسانده است.

از دیگر بازیکنان مهم تیم ملی اکوادور می‌توان به پرویس استوپینان، دفاع چپ کنونی ویارئال که در لیگ قهرمانان اروپا مقابل لیورپول، بایرن مونیخ و یوونتوس نمایشی عالی داشت، اشاره کرد.

اکوادور پیش از دیدار با تیم ملی کشورمان دیدارهایی دوستانه با تیم‌های ملی نیجریه و مکزیک را هم خواهد داشت. آنها امیدوارند با آماده سازی خوب بتوانند از گروه خود بار دیگر صعود کنند و بتوانند نمایشی خوب در قطر به اجرا گذارند.

انتهای پیام/  

منبع: فارس

کلیدواژه: تیم ملی اکوادور تیم ملی ایران جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده است و ایران به عقب بازنمی‌گردد

کارشناس مسائل بین‌الملل در رابطه با سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران گفت: اگرچه آقای گروسی و تیم غربی همراه او تمایل دارند که سطح غنی سازی ایران را هرچه بیشتر کاهش بدهند و حتی به زیر ۶ درصد برسانند، اما باید بدانند که شرایط تغییر کرده است و جمهوری اسلامی حاضر به پذیرش شرایط قبلی نیست.

یاسر اردشادمنش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مورد سفر روز گذشته رافائل گروسی، مدیرکل آژانس انرژی اتمی به ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه درهای دیپلماسی خود را برای مذاکره با آژانس نبسته است، این در حالی است که ایران علیرغم انجام دادن تعهدات خود، هنوز از امتیازهایی که قرار بوده است از ان پی تی به دست آورد منتفع نشده است.

وی با بیان اینکه شرایط از تیرماه سال ۱۳۹۴ و امضای برجام، بسیار تغییر کرده است گفت: شرایط کنونی جامعه جهانی بسیار ناامن شده است، جنگ روسیه و اوکراین، اقتصاد بد حاصل از کووید ۱۹، بالا رفتن قیمت نفت، فروش نفت جمهوری اسلامی ایران در حدود ۳ میلیون بشکه که رکورد بسیار بالایی حتی در مقایسه با در زمان پیش از تحریم‌ها است و گرفتن درآمد ارزی حاصل از آن، حمله رژیم صهیونیستی به غزه و بسیج شدن افکار عمومی علیه صهیونیست‌ها، دفاع مشروع ایران در عملیات وعده صادق و غافل گیر شدن تمام قدرت‌های جهانی از دیدن قدرت تدافعی ایران همگی مواردی هستند که سبب شده آقای گروسی با توجه به اینکه افکار عمومی نیز از بالا بردن درصد غنی سازی حمایت می‌کنند، این سفر را الزامی بداند تا متوجه شود نیت ایران برای ساخت یا نزدیک شدن به بمب اتم چگونه است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: اگرچه آقای گروسی آرژانتینی و همکاران و تیم غربی همراه او تمایل دارند که سطح غنی سازی جمهوری اسلامی ایران را هرچه بیشتر کاهش بدهند و حتی به زیر ۶ درصد برسانند، اما باید بدانند که شرایط تغییر کرده است و جمهوری اسلامی ایران حاضر به پذیرش شرایط قبلی نیست.

ارشاد منش تاکید کرد: در مجموع با توجه به اشتیاق آژانس و آقای گروسی به بازرسی‌های بیشتر از سایت‌های جمهوری اسلامی ایران مانند ورامین، تورقوزآباد و جابر ابن حیان، به نظر نمی‌رسد جمهوری اسلامی ایران اجازه بازرسی‌های بیشتر را به آژانس بدهد و عملاً توپ در زمین غرب و آژانس انرژی اتمی است؛ امروز شرایط به سود ایران است و ایران هرگز به عقب بر نخواهد گشت.

وی با اشاره به برگزاری نشست شورای حکام در ماه آینده گفت: به عقیده من، شورای حکام باتوجه به شرایط جدید جهانی و جایگاه ایران و تجربه آنها در تأمل و پاسخ ایران، بیانیه و موضع تندی نخواهد داشت.

کد خبر 751301

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • اشتباه کردم به خاطر جام جهانی از رئال رفتم
  • گرمای گوشی و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود
  • آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده است و ایران به عقب بازنمی‌گردد
  • آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده و ایران به عقب باز نمی‌گردد
  • شکست تیم ملی جوانان در بازی دوستانه مقابل هوادار
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تاریخ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر ۱۴۰۳ + پیام و متن تبریک
  • تاریخ‌سازی فرعون در لیگ جزیره